Bedrijfspand ontruimen

Mail

info@inboedelhal.nl

Bedrijfspand ontruimen door experts

Direct uw bedrijfspand ontruimen? De Inboedelhal regelt het snel, efficiënt en goedkoop voor u! We hebben al meer dan tien jaar ervaring in het ontruimen van woningen en bedrijfspanden, en daarom bent u bij ons aan het juiste adres. In heel Nederland voeren wij onze dienstverlening uit, dus bel ons ook gerust indien u niet in regio Oudehaske woont. 

Indien u uw bedrijfspand laat ontruimen door de Inboedelhal , dan weet u zeker dat uw voorwerpen een duurzaam vervolg krijgen. Wij hebben namelijk, naast onze ontruiming dienstverlening, ook een eigen kringloopwinkel waar de voorwerpen worden uitgestald voor een tweede leven. Het is uiteraard ook mogelijk om persoonlijke bezittingen en voorwerpen te laten verzamelen, om deze zelf te bewaren. We denken graag met u mee en kunnen binnen een dag bij u zijn, om het ontruimen van uw bedrijfspand te regelen.

Elk bedrijfspand is verschillend. Wij komen vrijblijvend bij uw bedrijfspand kijken om een offerte op maat te maken. Wilt u een afspraak maken? Dat kan via WhatsApp, mail of telefonisch contact. Met Whatsapp kunt u gemakkelijke enkele foto’s en toelichting van de bedrijfsruimte doorsturen. Hierbij garanderen wij binnen 24-uur reactie. Dit mag ook via het onderstaande contact formulier. Vul de gegevens in en voeg minimaal 4 foto’s toe. Heeft u een korte vraag of spreekt u liever telefonisch af, klik dan op het onderstaande telefoonnummer. 

Na de (online) bezichtiging wordt een offerte op maat gemaakt. Hierbij wordt rekening gehouden met waardevolle spullen die bij de ontruiming horen en hoeveel afval afgevoerd moet worden.

Ontruimen: onze kwaliteit

Alie de Bruin
Snelle ontruiming van woning
Lees verder
Snelle ontruiming van mijn woning door De Inboedelhal! Zeer tevreden over de service en de prijs was wel 50% lager dan anderen!
A. de Vries
Woning ontruimen zo gepiept!
Lees verder
Efficiënt mijn woning laten ontruimen bij de Inboedelhal is super, dat hebben ze erg netjes en zorgvuldig gedaan. Daarnaast heb ik veel minder hoeven te betalen dan bij andere bedrijven. Kortom: TOP!
Previous
Next

Bedrijfspand ontruimen: specialisme

De Inboedelhal is specialist in het ontruimen van een bedrijfspand. Vaak willen de nabestaanden dat dit snel gebeurt, en dat eventuele belangrijke voorwerpen worden verzameld. Wij doen dit op dagelijkse basis, waardoor we veel ervaring hebben in hoe we een bedrijfspand zo snel mogelijk kunnen ontruimen. Een voordeel van De Inboedelhal is dat wij, naast het ontruimen van bedrijfspanden, ook een eigen kringloopwinkel hebben waar wij items een tweede leven kunnen geven. Op deze wijze belanden voorwerpen niet zomaar op de stort, wat zonde en niet duurzaam is.

Kosten voor ontruimen van uw bedrijfspand

De Inboedelhal heeft de scherpste prijzen van heel Nederland. Wij werken niet met vaste prijzen, waardoor we bij iedere verschillende opdracht een offerte op maat kunnen opstellen om een zo scherp mogelijke aanbiedingen te kunnen doen voor het ontruimen van uw bedrijfspand. Er zijn een aantal belangrijke factoren die invloed hebben op de prijs, die onderstaand beschreven zijn.

1. Wilt u met spoed uw bedrijfspand laten ontruimen?

Indien u met spoed uw bedrijfspand wilt laten ontruimen , dan dient daar uiteraard rekening mee worden gehouden binnen de planning. Zo kan er bijvoorbeeld sprake zijn van een loods die leeggehaald dient te worden, voordat een nieuwe huurder hier intrekt. Echter, u betaalt bij ons de beste prijs van heel Nederland. Dit betekent dat, zelfs als het een spoedontruiming betreft, wij u de scherpste aanbieding zullen toesturen.

2. Wat voor type bedrijfspand ontruimen?

Het type bedrijfspand dat u wilt laten ontruimen, heeft ook invloed op de uiteindelijke prijs en offerte die wij u kunnen toesturen. Zo is het bijvoorbeeld gemakkelijker om een loods op de begaande grond te ontruimen, terwijl het lastiger is om in een flatkantoor leeg te laten halen. Daardoor kan het namelijk voorkomen dat er meer gereedschap gebruikt dient te worden, zoals een hoogwerker of lift. Ook de ligging van uw bedrijfspand bepaalt deels de prijs voor het leeg laten halen. Een bedrijfspand die namelijk midden in de stad ligt, kan meer kosten met zich meebrengen om leeg te halen in verband met vergunningen en licenties die benodigd zijn om de werkzaamheden uit te voeren.

3. Het aantal voorwerpen bij het ontruimen van uw bedrijfspand

Indien er veel voorwerpen uit het bedrijfspand ontruimd dienen te worden, dan heeft dat uiteraard invloed op het aantal uren dat besteed wordt aan de klus. Hoe meer voorwerpen het zijn, hoe hoger de offerte zal worden. Factoren die hierdoor ook beïnvloed worden, zijn bijvoorbeeld de grootte van het vervoer welke De Inboedelhal zal regelen voor het vervoeren van uw goederen. 

4. De werkzaamheden bij bedrijfspand ontruimingen

Er zijn diverse werkzaamheden mogelijk bij bedrijfspand ontruimingen door de ontruimers van De Inboedelhal. Deze zijn als volgt:

  • Verwijderen van de complete boedel
  • Verwijderen vloerbedekking en ondervloer
  • Verwijderen behang
  • Verwijderen spijkers, pluggen, nagels, punaises etc
  • Verwijderen gordijnrails
  • Verwijderen stroomkabels (internet, audio en verlengsnoeren)

In de praktijk werkt het zo dat hoe meer diensten wij uitvoeren, hoe hoger het bedrag van de offerte zal zijn. Ziet u een bepaalde dienst niet tussen het overzicht staan? Geen probleem! Bel, mail of WhatsApp ons gerust en wij bekijken direct of we u van dienst kunnen zijn. 

Hoe drukken wij de kosten bij het ontruimen van een bedrijfspand?

Door vooraf duidelijke afspraken met u te maken, komt u nooit voor verrassingen te staan. Alle kosten zijn meegenomen in de offerte, waardoor er na de tijd nooit meer een extra rekening op de deurmat valt. Daarnaast werken wij met meerdere collega’s, waardoor we zo snel en efficiënt mogelijk uw bedrijfspand kunnen ontruimen. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten, wat bij veel andere bedrijven kan oplopen tot wel honderden euro’s. Dát is zaken doen met De Inboedelhal.

Contact opnemen, offerte en het vervolg

Elke woning en inboedel is verschillend. Wij komen vrijblijvend bij uw bedrijfspand kijken om een offerte op maat te maken. Wilt u een afspraak maken? Dat kan via WhatsApp, mail of telefonisch contact. Met Whatsapp kunt u gemakkelijke enkele foto’s en toelichting van de ontruiming doorsturen. Hierbij garanderen wij binnen 24-uur reactie. Dit mag ook via het onderstaande contact formulier. Vul de gegevens in en voeg minimaal 4 foto’s toe. Heeft u een korte vraag of spreekt u liever telefonisch af, klik dan op het onderstaande telefoonnummer. 

Na de (online) bezichtiging wordt een offerte op maat gemaakt. Hierbij wordt rekening gehouden met waardevolle spullen die bij de ontruiming horen en hoeveel afval afgevoerd moet worden.

Als er een akkoord is gegeven op de voorgestelde offerte, wordt een afspraak ingepland om de sleutel van het bedrijfspand te overhandigen. Nadat de sleutel is ontvangen wordt de opdracht meestal binnen 2 weken voltooid. Eventuele persoonlijke documentatie wordt altijd apart gehouden en na afloop overhandigd. Tot slot worden foto’s van het resultaat toegestuurd of kan er een afspraak bij de woning worden gemaakt. 

Wij kijken ernaar uit u van dienst te mogen zijn! Bel ons direct of stuur ons een e-mail of WhatsApp bericht voor de scherpste offerte van heel Nederland. 

Mail

info@inboedelhal.nl

Openingstijden

Vrijdag: 13:00 – 17:00

Zaterdag: 10:00 – 17:00

Alie de Bruin
Goede service
Lees verder
De Inboedelhal biedt een goede en snelle service. Alles wordt keurig volgens afspraak afgehandeld.
A. de Vries
De Inboedelhal: waard om te bezoeken!
Lees verder
Vriendelijke ontvangst; veel mooie spullen voor concurrerende prijzen. Afspraken worden stipt nagekomen; en goede service verleend. Een bezoek waard!!
Previous
Next