Over ons

Wat doen wij?

De Inboedelhal is gespecialiseerd in het leeg ruimen en schoon opleveren van diverse woongelegenheden in met name Friesland. Daarnaast heeft De Inboedelhal ook een kringloopwinkel in Oudehaske. Het assortiment wordt wekelijks aangevuld met nieuwe artikelen afkomstig uit diverse ontruimingen. Tot slot zijn er particuliere opslagruimte beschikbaar in de maten vanaf 6m2.

Hoe is het begonnen?

De Inboedelhal is opgericht door de heer E. Stuiver in 1978. Toen der tijd werd er gehandeld in gereedschappen en tweedehands meubels. In 2019 is het bedrijf overgegaan naar de zoon D. Kornelis. Onder dezelfde naam, maar nu als kringloop, biedt De Inboedelhal de leukste tweedehands spullen aan. Daarnaast worden volledige woningen ontruimt en is er een ruim aantal opslagboxen beschikbaar. Wij hopen de komende jaren vol passie en plezier u van dienst te kunnen zijn!

Waar staan wij voor?

De Inboedelhal staat voor een betrouwbare en professionele werkwijze tijdens de dagelijkse bedrijfsvoering. Wij proberen te allen tijde rekening te houden met de wensen van de klant. Daarom garanderen wij een goede en volledige afhandeling van elke opdracht, een geweldige kringloop ervaring en een veilig opslag voor uw boedel.

Wilt u contact met ons opnemen klik op de onderstaande knop

Openingstijden

Vrijdag: 10:00 – 17:00

Zaterdag: 10:00 – 17:00

Alie de Bruin
Goede service
Lees verder
De Inboedelhal biedt een goede en snelle service. Alles wordt keurig volgens afspraak afgehandeld.
A. de Vries
De Inboedelhal: waard om te bezoeken!
Lees verder
Vriendelijke ontvangst; veel mooie spullen voor concurrerende prijzen. Afspraken worden stipt nagekomen; en goede service verleend. Een bezoek waard!!
R. Visser
Huisontruiming
Lees verder
Goede, eerlijke en open communicatie over de procedure en werkwijze. Keurige en nette wijze van werken! Woning, volgens afspraak, netjes opgeruimd opgeleverd.
j. Hiemstra
Woningontruiming
Lees verder
De mensen van De Inboedelhal hebben vorige week voor ons een woningontruiming uitgevoerd omdat deze woning binnenkort in de verkoop komt. Zij hebben erg goed werk verricht en hebben zich keurig aan de eerder gemaakte afspraken gehouden. Het personeel is erg vriendelijk, flexibel en behulpzaam. Mocht er weer een woning ontruimd moeten worden dan zal ik weer van hun diensten gebruik maken.
Hogerhuis
Dik voor elkaar
Lees verder
Prima klus geklaard jongens!
Willem van der Laan
Prima werk!
Lees verder
De inboedelhal heeft het opruimen van onze overleden vader verzorgd, een grote woning huis met nog heel veel spullen die weg moesten. De Inboedelhal heeft dat keurig gedaan en het huis netjes opgeleverd. Ook de onderlinge afspraken en communicatie ging op een efficiƫnte en prettige manier.
Jaap Leiker
Goed werk geleverd
Lees verder
Keurig netjes Zeer betrouwbaar
S. Katt
Leuke locatie
Lees verder
Top service!
A. Bakker
Aanrader
Lees verder
Via via contact gehad met Durk en afspraken gemaakt. Geweldige service en hele nette oplevering van de woning door werknemers. Al met al zeer tevreden en zeker aan te raden.
Frans Koenders
Goede service
Lees verder
Vond wat ik zocht. Goede service en prettig geholpen.
Vorige
Volgende