Kringloop

De kringloopwinkel van De Inboedelhal in Oudehaske is donderdag, vrijdag en zaterdag geopend.

Donderdag: 10:00-17:00
Vrijdag: 10:00 – 17:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00

Wekelijks wordt het assortiment aangevuld, uit diverse woningontruimingen. Heeft u onze ontruimservice nodig? Klik op de onderstaande knop.

Het assortiment van de kringloop bestaat hoofdzakelijk uit kleine snuisterijen en nieuwgierigheden uit diverse stijlen. Het is een heuse beleving alles te bekijken en beleven. 

U vindt bij ons keukenbenodigdheden, decoratieve artikelen, CD’s & LP’s, serviesgoed, meubels, witgoed, elektronica, lampen, gereedschap en boeken. 

Openingstijden

De winkel is geopend op;

Donderdag: 10:00 – 17:00

Vrijdag: 10:00 – 17:00

Zaterdag: 10:00 – 17:00

 

Er is ruime gratis parkeergelegenheid bij de loods. U vindt onze winkel aan de rand van Oudehaske, na het oprijden van een 300 meter lange oprit.

Heeft u spullen voor de kringloop die opgehaald moeten worden? Zoek contact met ons, door op de knop te klikken. Contact gegevens staan ook onderaan de pagina. 

Wilt u kringloopspullen komen brengen? Dat kan ook, tijdens de openingstijden. Past dit niet? Zoek dan contact met ons. 

Ons online aanbod

Naast de vestiging in Oudehaske verkopen wij ook online. Kijk voor een selectie van het huidige aanbod op marktplaats. Door op onderstaand logo te klikken wordt u direct doorgestuurd.
Wilt u de activiteiten, acties en nieuws volgen van De Inboedelhal, volg ons dan op Facebook. Klik op het Facebooklogo, en u wordt direct doorgestuurd.

Openingstijden

Vrijdag: 10:00 – 17:00

Zaterdag: 10:00 – 17:00

Alie de Bruin
Goede service
Lees verder
De Inboedelhal biedt een goede en snelle service. Alles wordt keurig volgens afspraak afgehandeld.
A. de Vries
De Inboedelhal: waard om te bezoeken!
Lees verder
Vriendelijke ontvangst; veel mooie spullen voor concurrerende prijzen. Afspraken worden stipt nagekomen; en goede service verleend. Een bezoek waard!!
R. Visser
Huisontruiming
Lees verder
Goede, eerlijke en open communicatie over de procedure en werkwijze. Keurige en nette wijze van werken! Woning, volgens afspraak, netjes opgeruimd opgeleverd.
j. Hiemstra
Woningontruiming
Lees verder
De mensen van De Inboedelhal hebben vorige week voor ons een woningontruiming uitgevoerd omdat deze woning binnenkort in de verkoop komt. Zij hebben erg goed werk verricht en hebben zich keurig aan de eerder gemaakte afspraken gehouden. Het personeel is erg vriendelijk, flexibel en behulpzaam. Mocht er weer een woning ontruimd moeten worden dan zal ik weer van hun diensten gebruik maken.
Hogerhuis
Dik voor elkaar
Lees verder
Prima klus geklaard jongens!
Willem van der Laan
Prima werk!
Lees verder
De inboedelhal heeft het opruimen van onze overleden vader verzorgd, een grote woning huis met nog heel veel spullen die weg moesten. De Inboedelhal heeft dat keurig gedaan en het huis netjes opgeleverd. Ook de onderlinge afspraken en communicatie ging op een efficiënte en prettige manier.
Jaap Leiker
Goed werk geleverd
Lees verder
Keurig netjes Zeer betrouwbaar
S. Katt
Leuke locatie
Lees verder
Top service!
A. Bakker
Aanrader
Lees verder
Via via contact gehad met Durk en afspraken gemaakt. Geweldige service en hele nette oplevering van de woning door werknemers. Al met al zeer tevreden en zeker aan te raden.
Frans Koenders
Goede service
Lees verder
Vond wat ik zocht. Goede service en prettig geholpen.
Vorige
Volgende