Woningontruiming

Woningontruiming​

Het leegruimen van een gehele woongelegenheid, vaak in korte tijd, is meestal een grote klus. De Inboedelhal is gespecialiseerd in het opruimen en leeghalen van woningen. Dit loopt uiteen van een verzorgingsappartement dat enkele maanden is gebruikt tot een woonboerderij waar vele jaren in is verzameld. 

Onze diensten voor het verkoop of verhuur klaarmaken van de woning bestaan uit; 

  • Verwijderen van de complete boedel
  • Verwijderen vloerbedekking en ondervloer
  • Verwijderen behang
  • Verwijderen spijkers, pluggen, nagels, punaises etc
  • Verwijderen gordijnrails
  • Verwijderen stroomkabels (internet, audio en verlengsnoeren)
  • Verwijderen uitbouw, schutting en tuinhuis
  • Verwijderen tegels, grind, planten uit de tuin

Benieuwd naar het eindresultaat?

Vrijblijvende afspraak en offerte aanvragen

Elke woning en inboedel is verschillend. Wij komen vrijblijvend bij de woongelegenheid kijken om een offerte op maat te maken. Wilt u een afspraak maken? Dat kan via WhatsApp, mail of telefonisch contact. Met Whatsapp kunt u gemakkelijke enkele foto’s en toelichting van de ontruiming doorsturen. Hierbij garanderen wij binnen 24-uur reactie. Dit mag ook via het onderstaande contact formulier. Vul de gegevens in en voeg minimaal 4 foto’s toe. Heeft u een korte vraag of spreekt u liever telefonisch af, klik dan op het onderstaande telefoonnummer. 

Na de (online) bezichtiging wordt een offerte op maat gemaakt. Hierbij wordt rekening gehouden met waardevolle spullen die bij de ontruiming horen en hoeveel afval afgevoerd moet worden.

En hoe gaat het verder?

Als er een akkoord is gegeven op de voorgestelde offerte, wordt een afspraak ingepland om de sleutel van de woongelegenheid te overhandigen. Nadat de sleutel is ontvangen wordt de opdracht meestal binnen 2 weken voltooid. Eventuele persoonlijke documentatie wordt altijd apart gehouden en na afloop overhandigd. Tot slot worden foto’s van het resultaat toegestuurd of kan er een afspraak bij de woning worden gemaakt. 

Wij kijken ernaar uit u van dienst te mogen zijn!

Openingstijden

Vrijdag: 10:00 – 17:00

Zaterdag: 10:00 – 17:00

Alie de Bruin
Goede service
Lees verder
De Inboedelhal biedt een goede en snelle service. Alles wordt keurig volgens afspraak afgehandeld.
A. de Vries
De Inboedelhal: waard om te bezoeken!
Lees verder
Vriendelijke ontvangst; veel mooie spullen voor concurrerende prijzen. Afspraken worden stipt nagekomen; en goede service verleend. Een bezoek waard!!
R. Visser
Huisontruiming
Lees verder
Goede, eerlijke en open communicatie over de procedure en werkwijze. Keurige en nette wijze van werken! Woning, volgens afspraak, netjes opgeruimd opgeleverd.
j. Hiemstra
Woningontruiming
Lees verder
De mensen van De Inboedelhal hebben vorige week voor ons een woningontruiming uitgevoerd omdat deze woning binnenkort in de verkoop komt. Zij hebben erg goed werk verricht en hebben zich keurig aan de eerder gemaakte afspraken gehouden. Het personeel is erg vriendelijk, flexibel en behulpzaam. Mocht er weer een woning ontruimd moeten worden dan zal ik weer van hun diensten gebruik maken.
Hogerhuis
Dik voor elkaar
Lees verder
Prima klus geklaard jongens!
Previous
Next