Woningontruiming

Woningontruiming​

Het leegruimen van een gehele woongelegenheid, vaak in korte tijd, is meestal een grote klus. De Inboedelhal is gespecialiseerd in het opruimen en leeghalen van woningen. Dit loopt uiteen van een verzorgingsappartement dat enkele maanden is gebruikt tot een woonboerderij waar vele jaren in is verzameld. 

Onze diensten voor het verkoop of verhuur klaarmaken van de woning bestaan uit; 

 • Verwijderen van de complete boedel
 • Verwijderen vloerbedekking en ondervloer
 • Verwijderen behang
 • Verwijderen spijkers, pluggen, nagels, punaises etc
 • Verwijderen gordijnrails
 • Verwijderen stroomkabels (internet, audio en verlengsnoeren)
 • Verwijderen uitbouw, schutting en tuinhuis
 • Verwijderen tegels, grind, planten uit de tuin

Alle genoemde tarieven zijn richtlijnen voor de te verrichten werkzaamheden. De prijs van een ontruiming wordt bepaald aan de hand van de volgende factoren: het wel of niet verwijderen van vloerbedekking o.i.d., verwijderen van de inboedel, de waarde van de boedel (dit wordt in mindering gebracht met de kosten van de ontruiming) en eventuele extra bijzondere werkzaamheden (zie bovenstaande punten).

Ons uitgangspunt is: een woongelegenheid wordt altijd schoon opgeleverd (compleet leeg en gereinigd).

 • (Zorg)kamerappartement: €350,- 
 • Appartement met één slaapkamer: €600,- 
 • Appartement met twee slaapkamers en één berging/bijkeuken: €900,-
 • Eengezinswoning: €1750,-
 • Uurtarief: €30,25,- per persoon

Let op: alle genoemde tarieven zijn inclusief 21% btw en zijn van toepassing binnen een straal van 50 kilometer rondom Oudehaske. 

Heeft u losse spullen voor de kringloop? Klik dan hier.

Foto impressie

Vrijblijvende afspraak en offerte aanvragen

Elke woning en inboedel is verschillend. Wij komen vrijblijvend bij de woongelegenheid kijken om een offerte op maat te maken. Wilt u een afspraak maken? Dat kan via WhatsApp, mail of telefonisch contact. Met Whatsapp kunt u gemakkelijke enkele foto’s en toelichting van de ontruiming doorsturen. Hierbij garanderen wij binnen 24-uur reactie. Dit mag ook via het onderstaande contact formulier. Vul de gegevens in en voeg minimaal 4 foto’s toe. Heeft u een korte vraag of spreekt u liever telefonisch af, klik dan op het onderstaande telefoonnummer. 

Na de (online) bezichtiging wordt een offerte op maat gemaakt. Hierbij wordt rekening gehouden met waardevolle spullen die bij de ontruiming horen en hoeveel afval afgevoerd moet worden.

En hoe gaat het verder?

Als er een akkoord is gegeven op de voorgestelde offerte, wordt een afspraak ingepland om de sleutel van de woongelegenheid te overhandigen. Nadat de sleutel is ontvangen wordt de opdracht meestal binnen 2 weken voltooid. Eventuele persoonlijke documentatie wordt altijd apart gehouden en na afloop overhandigd. Tot slot worden foto’s van het resultaat toegestuurd of kan er een afspraak bij de woning worden gemaakt. 

Wij kijken ernaar uit u van dienst te mogen zijn!

Veelgestelde vragen over woningontruiming in Heerenveen

V: Wat is de betekenis van woningontruiming?
A: Woningontruiming houdt in dat een woning volledig wordt leeggemaakt en schoongemaakt. Dit kan noodzakelijk zijn in verschillende situaties, zoals overlijden, verhuizing, scheiding, faillissement of het beëindigen van een huurcontract.

V: Hoeveel kost woningontruiming in Heerenveen?
A: De kosten van woningontruiming kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de woning, de hoeveelheid spullen die moeten worden verwijderd, de vereiste schoonmaakwerkzaamheden en eventuele extra diensten.

V: Kan ik zelf een woningontruiming uitvoeren?
A: Ja, het is mogelijk om zelf een woningontruiming uit te voeren. Het kan echter een tijdrovende en fysiek veeleisende taak zijn, vooral als de woning veel spullen bevat of als er schoonmaakwerkzaamheden vereist zijn. Het inschakelen van een professioneel ontruimingsbedrijf kan de taak efficiënter en gemakkelijker maken.

V: Hoe lang duurt een woningontruiming in Heerenveen?
A: De duur van een woningontruiming hangt af van verschillende factoren, zoals de omvang van de woning, de hoeveelheid spullen en de vereiste schoonmaakwerkzaamheden. In de meeste gevallen kan een ontruiming binnen één tot enkele dagen worden voltooid.

V: Zijn er specifieke regels en voorschriften voor woningontruiming in Heerenveen?
A: Ja, er gelden specifieke regels en voorschriften voor woningontruiming in Heerenveen. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de lokale wet- en regelgeving, zoals voorschriften met betrekking tot afvalverwerking en eventuele vereiste vergunningen. Een professioneel ontruimingsbedrijf zal op de hoogte zijn van deze regels en ervoor zorgen dat de ontruiming aan alle vereisten voldoet.

Openingstijden

Vrijdag: 10:00 – 17:00

Zaterdag: 10:00 – 17:00

Alie de Bruin
Goede service
Lees verder
De Inboedelhal biedt een goede en snelle service. Alles wordt keurig volgens afspraak afgehandeld.
A. de Vries
De Inboedelhal: waard om te bezoeken!
Lees verder
Vriendelijke ontvangst; veel mooie spullen voor concurrerende prijzen. Afspraken worden stipt nagekomen; en goede service verleend. Een bezoek waard!!
R. Visser
Huisontruiming
Lees verder
Goede, eerlijke en open communicatie over de procedure en werkwijze. Keurige en nette wijze van werken! Woning, volgens afspraak, netjes opgeruimd opgeleverd.
j. Hiemstra
Woningontruiming
Lees verder
De mensen van De Inboedelhal hebben vorige week voor ons een woningontruiming uitgevoerd omdat deze woning binnenkort in de verkoop komt. Zij hebben erg goed werk verricht en hebben zich keurig aan de eerder gemaakte afspraken gehouden. Het personeel is erg vriendelijk, flexibel en behulpzaam. Mocht er weer een woning ontruimd moeten worden dan zal ik weer van hun diensten gebruik maken.
Hogerhuis
Dik voor elkaar
Lees verder
Prima klus geklaard jongens!
Willem van der Laan
Prima werk!
Lees verder
De inboedelhal heeft het opruimen van onze overleden vader verzorgd, een grote woning huis met nog heel veel spullen die weg moesten. De Inboedelhal heeft dat keurig gedaan en het huis netjes opgeleverd. Ook de onderlinge afspraken en communicatie ging op een efficiënte en prettige manier.
Jaap Leiker
Goed werk geleverd
Lees verder
Keurig netjes Zeer betrouwbaar
S. Katt
Leuke locatie
Lees verder
Top service!
A. Bakker
Aanrader
Lees verder
Via via contact gehad met Durk en afspraken gemaakt. Geweldige service en hele nette oplevering van de woning door werknemers. Al met al zeer tevreden en zeker aan te raden.
Frans Koenders
Goede service
Lees verder
Vond wat ik zocht. Goede service en prettig geholpen.
Vorige
Volgende