Kringloopwinkel Heerenveen

Kringloopwinkel Heerenveen

Bij Inboedelhal, een Kringloopwinkel nabij Heerenveen, draait alles om meer dan alleen winkelen; het gaat om het creëren van een ervaring die zowel betaalbaar als milieubewust is. Of je nu op zoek bent naar een uniek vintage pronkstuk voor je huis of gewoon wilt rondsnuffelen op zoek naar koopjes, onze winkel biedt een uitgebreide selectie van items die je zeker zullen aanspreken.

Kringloopwinkel Heerenveen: ons assortiment

Stap binnen bij onze winkel en laat je verrassen door de eindeloze mogelijkheden. Van meubels tot kleding, elektronica tot boeken, onze schappen zijn gevuld met een breed scala aan producten die allemaal wachten om herontdekt te worden. Of je nu op zoek bent naar iets specifieks of gewoon wilt zien wat er te vinden is, er is voor elk wat wils.

Kringloopwinkel Heerenveen

De Voordelen van winkelen bij onze Kringloopwinkel nabij Heerenveen

Waarom zou je bij ons winkelen? Nou, laten we eens kijken naar enkele van de voordelen:

  1. Betaalbare Prijzen: Bij onze Kringloopwinkel nabij Heerenveen geloven we dat kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand kunnen gaan. Onze prijzen zijn scherp geprijsd, zodat je kunt genieten van hoogwaardige items zonder de bank te breken.

  2. Unieke Vondsten: Van zeldzame antiekstukken tot trendy vintage mode, onze winkel is de perfecte plek om unieke vondsten te scoren die je nergens anders zult vinden. Elk item heeft zijn eigen verhaal en wacht erop om deel uit te maken van jouw verhaal.

  3. Milieubewust Winkelen: Door bij ons te winkelen, draag je bij aan een duurzamere toekomst. Hergebruik is de kern van wat we doen, en door tweedehands items te kopen, verminder je jouw ecologische voetafdruk en help je de impact op het milieu te verminderen.

  4. Constante Vernieuwing: Onze collecties worden voortdurend bijgewerkt, dus elke keer dat je ons bezoekt, is er iets nieuws te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar vintage meubels, retro kleding of moderne gadgets, je zult altijd verrast worden door ons gevarieerde assortiment.

Kringloopwinkel Heerenveen

Wanneer je onze winkel binnenstapt, kun je rekenen op een warm welkom en een vriendelijke glimlach van ons team. We staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte items en om al je vragen te beantwoorden. Of je nu advies nodig hebt over styling of gewoon wilt weten waar je dat ene specifieke item kunt vinden, we zijn er om te helpen.

Openingstijden

De winkel is geopend op;

Donderdag: 10:00 – 17:00

Vrijdag: 10:00 – 17:00

Zaterdag: 10:00 – 17:00

 

Er is ruime gratis parkeergelegenheid bij de loods. U vindt onze winkel aan de rand van Oudehaske, na het oprijden van een 300 meter lange oprit.

Kringloopwinkel Heerenveen - ons team

Heeft u spullen voor de kringloop die opgehaald moeten worden? Zoek contact met ons, door op de knop te klikken. Contact gegevens staan ook onderaan de pagina. 

Wilt u kringloopspullen komen brengen? Dat kan ook, tijdens de openingstijden. Past dit niet? Zoek dan contact met ons. 

Ons online aanbod

Naast de vestiging in Oudehaske verkopen wij ook online. Kijk voor een selectie van het huidige aanbod op marktplaats. Door op onderstaand logo te klikken wordt u direct doorgestuurd.
Wilt u de activiteiten, acties en nieuws volgen van De Inboedelhal, volg ons dan op Facebook. Klik op het Facebooklogo, en u wordt direct doorgestuurd.

Openingstijden

Vrijdag: 10:00 – 17:00

Zaterdag: 10:00 – 17:00

Alie de Bruin
Goede service
Lees verder
De Inboedelhal biedt een goede en snelle service. Alles wordt keurig volgens afspraak afgehandeld.
A. de Vries
De Inboedelhal: waard om te bezoeken!
Lees verder
Vriendelijke ontvangst; veel mooie spullen voor concurrerende prijzen. Afspraken worden stipt nagekomen; en goede service verleend. Een bezoek waard!!
R. Visser
Huisontruiming
Lees verder
Goede, eerlijke en open communicatie over de procedure en werkwijze. Keurige en nette wijze van werken! Woning, volgens afspraak, netjes opgeruimd opgeleverd.
j. Hiemstra
Woningontruiming
Lees verder
De mensen van De Inboedelhal hebben vorige week voor ons een woningontruiming uitgevoerd omdat deze woning binnenkort in de verkoop komt. Zij hebben erg goed werk verricht en hebben zich keurig aan de eerder gemaakte afspraken gehouden. Het personeel is erg vriendelijk, flexibel en behulpzaam. Mocht er weer een woning ontruimd moeten worden dan zal ik weer van hun diensten gebruik maken.
Hogerhuis
Dik voor elkaar
Lees verder
Prima klus geklaard jongens!
Willem van der Laan
Prima werk!
Lees verder
De inboedelhal heeft het opruimen van onze overleden vader verzorgd, een grote woning huis met nog heel veel spullen die weg moesten. De Inboedelhal heeft dat keurig gedaan en het huis netjes opgeleverd. Ook de onderlinge afspraken en communicatie ging op een efficiënte en prettige manier.
Jaap Leiker
Goed werk geleverd
Lees verder
Keurig netjes Zeer betrouwbaar
S. Katt
Leuke locatie
Lees verder
Top service!
A. Bakker
Aanrader
Lees verder
Via via contact gehad met Durk en afspraken gemaakt. Geweldige service en hele nette oplevering van de woning door werknemers. Al met al zeer tevreden en zeker aan te raden.
Frans Koenders
Goede service
Lees verder
Vond wat ik zocht. Goede service en prettig geholpen.
Vorige
Volgende